Truca'ns ara: 677 44 28 63   info@paintballelsmaquis.cat   
  EL PAINTBALL SERVEIS TARIFES   PACKS CAMPS COM ARRIBAR
     
De tot
Organitzem partides de paintball per a grups d’amics, comiats de solter, estudiants, empreses...

 
Jugar amb d'altres persones i grups
Contacteu amb nosaltres si sou un grup que voleu jugar contra d’altres grups que ja estan formats.
 
Perque sí!
Passa un dia de paintball amb els teus amics, aprofita un aniversari, una trobada, un matí, una tarda, o qualsevol altra excusa. Sempre hi ha alguna cosa a celebrar!
 
Grups d'estudiants
Entre setmana, tenim ofertes especials per grups d’estudiants. La persona organitzadora s’obsequiarà amb el Pack de Luxe a preu de Pack Bàsic.

 
Amb material propi!
També teniu la possibilitat de jugar a les instal·lacions amb el vostre material propi per només 10 euros. (Per a grups de 12 o més persones) En casos inferiors, us posem en contacte amb d’altres possibles jugadors.
 
Servei de guarderia gratuït!
Servei de guarderia gratuït amb monitora titulada. En un espai delimitat i protegit, els vostres fills passaran una bona estona mentre vosaltres jugueu a paintball. (a partir de 12 persones)
 
Comiats de solter
Organitzem comiats de soltera/r, amb la possibilitat de contractar un boy, una streeper, taper-sex, jocs especials per la núvia o el nuvi, música...

 
Empreses
Organitzem jornades de panitball per a grups d’empreses. La millor solució per desestressar-se, millorar l’ambient laboral i la cohesió d’equip. Oferim la possibilitat d’organitzar congressos i dinars a Mas Vivencs (a 400 metres del camp de paintball)
 
© 2013 · PAINTBALL ELS MAQUIS ALTRES
ACTIVITATS
UN ESTIL
DE VIDA
CLUB
MAQUIS
EMPRESES
AMIGUES
CONTACTE