Camp dels nius

Paintball Els Maquis | Paintball | Laser Combat | Airsoft | Paintball infantil

En aquest camp consisteix a fer un de l’equip el president. Els dos equips es posen als extrems del camp i un equip a de localitzar el president i eliminar-lo. Si es localitza el president i s’elimina ha guanyat l’equip que l’elimina.

La missió del president és entrar en una caseta viu sense ser disparat. Aquest camp consta d’un jeep molt gran moltes trinxeres dos torrents naturals on poder-se escapar o fer servir de defensa, palets de fusta nius de metralladora molt divertit.

Missió

Una persona que hagi destacat en cada equip pel seu valor i punteria, serà destinada a portar a terme la missió de l’equip. L’anomenarem president.

El president de cada equip haurà d’arribar viu a la caseta dels eliminats i sense haver rebut cap impacte de bola. La resta de components de l’equip hauran de repartir-se els efectius, entre protegir el seu president, i eliminar el de l’equip contrari.

Guanyador

L’equip que aconsegueix portar viu el seu president a la caseta dels eliminats, o el primer equip que elimini el president contrari.